Naša Ponuda

Villa Moretti je stara palača sagrađena u 17. stoljeću. Sagradili su je pomorci i brodovlasnici Moretti.
Villa je smještena na samoj rivi uz more nasuprot starog grada Trogira, tako da ne postoji bolje mjesto  odakle možete uistinu uživati u pogledu na stari grad.
U sami centar grada možete stići pješice za 5 minuta.

Smještaj gostiju organiziran je u četiri veoma udobne ,lijepo i dobro opremljene sobe  iz kojih se može izaći na veliku terasu s koje se pruža pogled na more i prekrasnu panoramu trogirskog zaljeva.

Sve sobe namještene su originalnim antiknim namještajem ,vlasništva obitelji Moretti, a ujedno pružaju svu udobnost potrebnu u današnje vrijeme ( air condition, sat/tv, mini -bar, sef, bežični internet i dr.) što usitinu omogućuje ugodan odmor.

Dakle, ako želite osjetiti duh prošlosti i ljepotu jednog malog mediteranskog gradića, posjetite nas i provedite par dana u razgledavanju Trogira zvanog još i "kamena ljepotica".
Grad je to u kojem svaki kamen, svaka kuća i crkva imaju svoju priču i povijesnu vrijednost.( Trogir je upravo zbog toga i proglašen gradom pod zaštitom UNESCO-a).

Trogir je samo 3 km udaljen od aerodroma Split. Upravo zbog toga do nas je jednostavno doći i iz daljih destinacija. S aerodroma do Trogira možete doći taxiem, javnim prijevozom, a možemo i mi doći po Vas na Vašu želju.

O ljepoti grada i njegovom kulturnom značaju moglo bi se mnogo pisati, njegovu važnost prepoznao je i UNESCO. Trogir je uistinu destinacija koja zaslužuje biti viđena s aspekta svoje povijesne i umjetničke vrijednosti kao i zbog  svog mediteranskog duha koji je još uvijek prisutan u životu njegovih stanovnika.

RENT A SCOOTER

Početna Naša Ponuda Foto Galerija Lokacija Grad Trogir Cijene & Rezervacije
Italiano English Hrvatski